About

about

eif - eksplosiv blanding af elektronisk soul og nordisk r’n’b

 

Ud af petroleumlampens skær træder eif med et nyt bud på nordisk r’n’b. eifs debut EP Teal (2015) bevæger sig i den nordiske ende af farveskalaen med sin drømmende 00‘er-inspirerede R’n’B, hvor elektroniske produktioner toner flaskegrønt. En stærk melodistemme både fortynder og mætter den forhåbningsfulde farve med lige dele melankoli og nostalgi.

 

“She has this amazing raw energy which is quite surprising because of her petite figure!

Her music is an original mixture of r‘n‘b, soul and pop. Scandinavian music at it‘s finest.”

- Valgerður Anna Einarsdóttir, Event Manager, Reykjavík.

 

Inspirationen fra en dyster electronica sound er tydelig på “See You Again”, der også sender sine kærligeste hilsner til moderne divaer som FKA Twigs og danske Kill J.

Bag eif står den ambitiøse sangerinde og sangskriver Ann-Sofie Rokbøl, vis stemme er født af det blågrønne hav, hun er vokset op ved i en lille by på Vestsjælland.
Inspireret af fjernere have, bjerge, vulkaner og Reykjaviks levende musikmiljø, eksperimenteres der nu i studiet, hvor der skrives på en ny udgivelse. eif spillede i januar en turné i Island, og samler i disse måneder op på inspirationen, der særligt dyrkes i form af en mørkeblå, sjælfuld electronica-sound.

 

Den 7. maj 2017 kan eif opleves i Dome of Visions, Aarhus. Herefter går hun i studiet og indspiller sin næste udgivelse, hvilken forventes at udkomme i slutningen af året.